Melseels Muziekcollectief

Steunt opkomend Melseels muzikaal talent

Steunt opkomend Melseels muzikaal talent

Bad Habit

Covers als Springplank

Wij zijn Sid (zang), Cas (saxofoon en gitaar), Remi (gitaar), Jente (drums) en Bas (basgitaar) uit Beveren, Bazel, Melsele en Antwerpen. Samen vormen wij Bad Habit. We zijn een rockband die graag zowel covers als eigen nummers brengt, maar ondertussen nemen onze eigen nummers de bovenhand. We zijn nu dan ook enthousiast naar ons eerste album aan het toewerken.

We zijn allemaal gedreven studenten en staan graag te schitteren op een podium! Onze band is ontstaan door op straat te spelen voor het goede doel. Hiermee zamelden we geld in voor de Warmste Week. Ons doel nu is om zo veel mogelijk op te treden, want dat is tenslotte wat we het liefst doen. Elke podiumkans die we krijgen nemen we met open armen aan.

We worden sterk geïnspireerd door bekende groepen uit de streek zoals Yevgueni en Sons, en we hopen ooit te bereiken wat zij hebben bereikt. Dankzij Melmuz hebben we zelfs van leden uit beide groepen coaching gekregen!

Indien je meer informatie wilt over onze band kan je ons opzoeken op onze website.

Of wil je een idee van hoe we ons amuseren op een podium? Bekijk dan zeker ons YouTube kanaal, of kom gewoon zelf kijken naar ons volgende optreden!

Op de Eerste Melseelse Muziekkwis:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info