Melseels Muziekcollectief

Steunt opkomend Melseels muzikaal talent

Voorstelling Melseels Muziekcollectief

Wij zijn enkele muziekvrienden uit Melsele die in 2021 dit muzikale project gestart zijn. Wij willen jonge en beginnende artiesten en bands een duw in de rug geven om hun plek te helpen veroveren in de muziekscène. Dat doen we door de jeugd maximaal te betrekken bij evenementen en hen podiumkansen te geven. De opbrengsten van de evenementen zullen opnieuw in de bands geïnvesteerd worden.

Het grote podium van Dranouter, Pukkelpop of Werchter hoeft op die manier geen onbereikbare droom te zijn. Kijk maar naar Melseelse bands als Yevgueni, Sons en Bizkit Park. Ook andere muzikale talenten met internationale successen zoals Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slow Pilot) en Maxim Helincks (Stavroz) komen van Melseelse bodem. Het Melseels Muziekcollectief wil helpen om samenwerkingen op te starten met deze muziekhelden en de jonge, beginnende bands.

V.l.n.r.: Nico De Grave, Robby Van Exaerde, Mark Smet, Nele Martens, Peter van Mever, Thomas Claus, Karel Steenssens, Peter Verdonck en Stefan Beeldens

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info