Melseels Muziekcollectief

Steunt opkomend Melseels muzikaal talent

Steunt opkomend Melseels muzikaal talent

De Eerste Melseelse Muziekkwis

Op 21 oktober 2022 organiseerden we een muziekkwis. Dat wil zeggen, een muziekkwis die er bijna geen was. Het was een belevingsavond in echte festivalsfeer, met hier en daar een kwisvraag. 

Onze bands kwamen optreden voor, tijdens en na de quiz

Het werd een toffe avond, waarbij muziekliefhebbers misschien wel meer aan hun trekken kwamen dan de échte muziekkenners.

Hieronder binnenkort wat sfeerbeelden.

TV Oost

Melseels Muziekcollectief organiseert festivalquiz om jong geweld van eigen bodem te lanceren

Afgelopen vrijdag heeft er een heel aparte muziekquiz plaatsgevonden in Melsele. De quiz was een soort minifestival met vijf beginnende bands die verschillende quizvragen live mochten spelen op een free podium. Ik weet niet of u het weet, maar Melsele is een hele muzikale gemeente. Verschillende inwoners maken deel uit van gerenommeerde Belgische bands zoals Sons, Yevgeni, Walrus, Hooverphonic, BLUAI en Stavroz. En er zit nog veel meer jong geweld aan te komen. En de organisatoren achter deze quiz, het Melseels Muziekcollectief wil die beginnende bands een duwtje in de rug geven. Door ze een podium te geven, en door een deel van de opbrengst van deze quiz opnieuw in de bands te investeren. En in de toekomst organiseren ze ook nog een festival.

Kranten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info